Kako deluje

Prostoročni telefon Honda, je pametnejši način uporabe vašega mobilnega telefona v avtomobilu. Ko boste za volanom vam ne bo nikoli več potrebno držati mobilni telefon z rokami.

Prostoročni telefon Honda, uporablja brezžično tehnologijo Bluetooth za prenos informacij o prejetem klicu na zaslon (če je v opremi), kjer lahko vidite podrobnosti o klicu. Sistem za glasovne ukaze uporablja vaš glasovni ukaz za izbiro telefonske številke, imena, ki so shranjena v sistemu Prostoročni telefon Honda in bi celo neposredno izbiral lokacije, ki so shranjene v vašem navigacijskem sistemu. Vse to pa vam zagotavlja k varnejšo in udobnejšo vožnjo.

Uporabljajte telefon, ki ga že imate

Združljivih je večina profilov Bluetooth in prostoročnih sistemov za telefone.

Upravljanje prek volana

Za aktiviranje Prostoročni telefon Honda uporabljajte gumbe za upravljanje na volanu.

Zaslon (če je v opremi)

Da bi videli podrobnosti kot so številka kličočega, jakost signala, raven baterije in če ste v območju roaminga vašega ponudnika telefonskih storitev, poglejte na zaslon (če je v opremi) (pomnite: nekateri telefoni ne prenašajo teh informacij).

Prenos klica med vašim mobilnim telefonom in Prostoročni telefon Honda.

Poleg tega lahko prenašate klic s Prostoročni telefon Honda na mobilni telefon (in obratno) s preprostim pritiskom na gum TALK/POGOVOR in glasovnim ukazom "Transfer (prenos)."