POGOSTA VPRAŠANJA

Kaj je Bluetooth®?

Bluetooth je ime standarda brezžične tehnologije, ki omogoča različnim vrstam elektronskih naprav, da medsebojno komunicirajo prek radijskih valov kratkega dosega. Zaradi raznovrstnih možnosti brezžične tehnologije Bluetooth nimajo vse naprave, ki jih podpira ta tehnologija, enakih profilov. Prostoročni telefon Honda je združljiv s telefoni, ki uporabljajo tehnologijo Bluetooth in imajo prostoročni profil. Ta standard omogoča velikemu številu naprav, da komunicirajo med seboj, od uporabnika pa ne zahteva posebnega truda.

Kako vem, ali bo moj telefon delal s Hondinim prostoročnim telefonom?

Kliknite sem in poglejte seznam telefonov s podporo tehnologije Bluetooth, ki so združljivi s prostoročnim telefonom Honda.

Kako nastavim svoj telefon, da bo delal s prostoročnim telefonom Honda?

Kliknite na povezavo do navodil za združevanje, da ugotovite, kako nastavite ali “združite” vaš telefon z vozilom.

Kako odgovorim na klic s prostoročnim telefonom Honda?

Po opravljenem postopku združevanja je dovolj, da je vaš telefon v vozilu in vklopljen. Na klice lahko odgovarjate, ne da bi se dotaknili telefona.

  1. Pritisnite in spustite gumb za “govor” na volanu. Avdio sistem se samodejno preklopi v prostoročni način. Začnite govoriti.
  2. Pritisnite gumb za “nazaj” na volanu, ko končate pogovor.

Kako pokličem s prostoročnim telefonom Honda?

Po opravljenem postopku združevanja je dovolj, da je vaš telefon v vozilu in vklopljen. Kličete lahko, ne da bi se dotaknili telefona.

  1. Pritisnite in spustite gumb za “govor” na volanu. Avdio sistem se samodejno preklopi v prostoročni način.
  2. Recite “call.” Sistem vas bo vprašal, katero ime ali številko želite klicati.
  3. Pritisnite in spustite gumb za “govor” na volanu in povejte številko, ki jo želite klicati. Sistem bo potrdil številko in vas pozval: “Say CALL, DIAL, or CONTINUE to add numbers.”
  4. Pritisnite in spustite gumb za “govor” in recite “call.” Telefon bo nato poklical to številko.
  5. Po koncu pogovora pritisnite gumb za “nazaj”. Avdio sistem se bo samodejno vrnil v prejšnji način in nastavitev.

Zdi se, da se baterija mojega telefona hitreje prazni, kadar uporabljam Bluetooth.

Zmogljivost baterije je odvisna od mnogih dejavnikov, med drugim funkcij in/ali nastavitev, ki jih izberete in uporabljate, pa tudi Bluetooth. Uporaba funkcije Bluetooth lahko pri nekaterih telefonih povzroči praznjenje baterije; kadar funkcije Bluetooth ne uporabljate, jo izklopite, da boste varčevali z močjo baterije.

Kaj je Bluetooth zvok?

Bluetooth zvok je zmožnost predvajanja glasbe brezžično preko zvočnega sistema vašega vozila; z uporabo Bluetooth naprave. Najprej morate vzpostaviti povezavo med svojo glasbeno napravo in Bluetooth Honda Handsfree Telephone sistemom, nato pa lahko predvajate svojo glasbo preko zvočnega sistema vašega avtomobila;.

Kako vem, če bo moja naprava delovala?

Naprava mora imeti A2DP Bluetooth profil in mora na seznamu združljivih naprav biti navedena kot „odobrena“ za funkcijo Bluetooth zvok.

Ali lahko uporabim gumbe na sredinskem skladu (predvajaj, zaustavi, posreduj in preskoči), da nadzorujem svojo združljivo Bluetooth zvočno napravo?

Naprava mora imeti A2DP Bluetooth profil in mora biti na seznamu združljivih naprav navedena kot „odobrena“ za funkcijo Bluetooth zvok.

Kaj se zgodi, če moja glasbena naprava nima potrebnega Bluetooth profila? Ali lahko še vedno predvajam glasbo preko zvočnega sistema vozila?

Če imate USB konektor za svojo glasbeno napravo, lahko svojo napravo povežete z uporabo USB pogona.

Kakšne vrste zvočno kakovost lahko pričakujem od funkcije Bluetooth zvok?

Zvočna kakovost glasbe se bo razlikovala od naprave do naprave, od omrežja do omrežja in od glasbenih datotek.